5 mei: Internationale dag van de handhygiëne

5 mei 2021

Op 5 mei 2021 aanstaande is de internationale dag van de handhygiëne. Daar willen we als regionaal zorgnetwerk voor infectiepreventie en tegen antibioticaresistentie aandacht aan besteden. Dit jaar willen we onze ketenpartners ondersteuning bieden om aandacht te besteden aan de o zo belangrijke handhygiëne. Dat kan op de dag zelf, maar omdat 5 mei voor sommige organisaties een feestdag is, kun je er ook in de week van 3 mei van dit jaar aandacht aan besteden. Het gaat erom dat die week het belang van een goede handhygiene weer even in de schijnwerpers staat. Wij willen jullie hierbij ondersteunen.

Voor de deelnemers hebben daarom we een pakket van digitale en fysieke producten en middelen samengesteld die organisaties kunnen gebruiken om het belang van handhygiëne op de kaart te zetten. Alle ketenpartners met locaties in de regio Zuidwest Nederland kunnen zich aanmelden om mee te doen. N.B. De regio Zuidwest Nederland bestaat uit de GGD-regio’s: Rotterdam-Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Zeeland.

= Uiteraard stellen wij het op prijs als de deelnemende organisaties ons foto’s sturen van het gebruik van de materialen.

 

*Privacystatement

< agendaoverzicht

Postadres

IP & ABR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland
Kamer BA-089
Postbus 2040
3000 CA Rotterdam

Bezoekadres

Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam