Deelnemende organisaties Internationale Dag van de Handhygiëne

Alle ingestuurde foto’s, filmpjes en overige impressies van de deelnemende organisaties zijn hieronder weergegeven. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het meedoen en insturen van hun bestanden!

De keycords waren erg populair in Dordrecht! De deskundigen infectiepreventie hebben met veel plezier deze mooie keycords uitgedeeld op de afdelingen. In het Albert Schweitzer ziekenhuis werden de roll-up banners op prominente locaties neergezet, zodat alle personeelsleden, patiënten en bezoekers de boodschap “hou vol met handhygiëne” zouden zien! De banners waren zo populair dat er zelfs wat extra banners richting Dordrecht zijn gestuurd!

De AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond heeft op digitale wijze en fysiek aandacht besteed aan de internationale Dag van de Handhygiëne. Op hun online-portaal werd een presentatie getoond met tips, belang en aandacht voor handhygiëne. Daarnaast hadden zij op hun ambulance-locaties de roll-up banners staan en werden de keycords en andere materialen gretig afgenomen.

Deskundigen infectiepreventie van Curamare hebben Boomerangs ingestuurd. Het Van Weel Bethesda ziekenhuis en Spijkenisse Medisch centrum hebben als onderdeel van Curamare meegedaan met de internationale dag van de handhygiëne.

Het Erasmus MC heeft op digitale wijze en fysiek aandacht besteed aan de internationale Dag van de Handhygiëne. Op hun intranet was een artikel getoond met tips, belang en aandacht voor handhygiëne. Ook werd er op de screensavers van computers aandacht besteed aan dit belangrijke onderwerp. Daarnaast werden materialen gedeeld op de poliklinieken zoals de complimentenkaartjes, handig in zakjes per afdeling verpakt.

Het Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft actief op Social Media aandacht gevraagd voor de internationale Dag van de Handhygiëne! Uiteraard hebben wij dit bericht even gedeeld! Daarnaast rijden de deskundigen infectiepreventie rond met een infectiepreventie-kar vol met complimentenkaartjes en andere goodies!

De GGD Zuid-Holland Zuid heeft via hun online-portaal de Handhygiënequiz gedeeld waar veel leuke reacties op kwamen en de roll-up banner stond te shinen in de GGD-teststraat! Hoe leuk is dat?!

Medewerkers van de Rivas Zorggroep hebben een geweldig leuk filmpje gemaakt waarin zij zingen en uitbeelden hoe je goede handhygiëne uitvoert. Kijk en geniet!

Ook Rijndam Revalidatie heeft zich actief ingezet om goede handhygiëne onder de aandacht te brengen onder andere op Social Media en fysiek in de instellingen waren hun activiteiten goed zichtbaar.

De Zeeuwse organisatie ZorgSaam heeft actief op Social Media aandacht gevraagd voor de internationale Dag van de Handhygiëne! Uiteraard hebben wij dit bericht even gedeeld!

De activiteiten van het IP & ABR Zorgnetwerk ZWN ten behoeve van de internationale dag van de handhygiëne zijn samengevat in onderstaande compilatie. Ook waren wij actief op Social Media, waardoor de WHO Campagne #CleanHands onze compilatie zelfs heeft gedeeld.

Postadres

IP & ABR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland
Kamer BA-089
Postbus 2040
3000 CA Rotterdam

Bezoekadres

Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam