Lancering nieuwe versie MUIZ

Geplaatst op: 26 november 2020

De optimalisatie van MUIZ leek even helemaal van de baan
Ineens was daar Covid-19. Iedereen moest alle zeilen bijzetten in de bestrijding ervan. In zijn of haar eigen functie, of in een hele andere rol en functie. 
Het lijkt eeuwen geleden, onze MUIZ-werksessies. Met elkaar in één ruimte. Ziekenhuisprofessionals, VVT’ers en GGD’ers. Een praatje, een hapje, een drankje en samen aan de slag om MUIZ te verbeteren. Het zat er in die vorm niet meer in dit jaar. Maar, interviews met gebruikers uit de diverse werkvelden lukte wel!
Na de 1e golf Covid-19 werden de nieuwe concepten live getest met gebruikers op kantoor bij Ranshuijsen. Eén voor één. Door middel van kwalitatieve interviews, op camera voor de meekijkers op kantoor, met voldoende onderlinge afstand en extra handhygiëne. 

MUIZ in een nieuw jasje!
Het resultaat mag er zijn. De webapplicatie van MUIZ is in een nieuw jasje gestoken. Covid-19 is toegevoegd in het voorjaar, de gebruiksvriendelijkheid is verder verbeterd en er zijn nieuwe partijen op MUIZ aangesloten vanuit de GGZ en de gehandicaptenzorg.

De nieuwe omgeving is nu beschikbaar
Dezelfde velden en opties, maar in een nieuw jasje. Om te kunnen wennen in de dagdagelijkse drukte, blijft wanneer je start in de nieuwe omgeving, de oude omgeving tot het einde van het jaar oproepbaar en nog gewoon te gebruiken. Melden, updaten en raadplegen van uitbraken, het kan tijdelijk in de oude èn in de nieuwe omgeving.

De definitieve livegang van de nieuwe versie is op 4 januari 2021. De oude versie is vanaf dat moment niet meer beschikbaar. 

Samen met het ABR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland en met Ranshuijsen, de softwareleverancier van MUIZ, ronden we deze optimalisatie van MUIZ af. We willen alle betrokkenen hartelijk bedanken voor de warme samenwerking en inspanning om dit mogelijk te maken, in een tijd die hiervoor maar weinig ruimte liet. Hier kunnen we trots op zijn in onze regio!

Kijkt u mee naar onze feestelijke introductie in het filmpje hieronder?

< nieuwsoverzicht

Postadres

IP & ABR Zorgnetwerk Zuidwest-Nederland
Kamer BA-089
Postbus 2040
3000 CA Rotterdam

Bezoekadres

Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam