Pakket materialen infectiepreventie aan te vragen

Door de ervaring met de organisatie van de regionale infectiepreventieweek en de internationale dag van de handhygiëne hebben wij een starterspakket samengesteld voor zorginstellingen om infectiepreventie op de kaart te zetten.
Mocht jouw zorginstelling nog niet eerder mee hebben gedaan aan de infectiepreventieweek of aan de internationale dag van de handhygiëne, stuur ons dan even een e-mail. Dan kunnen wij een starterspakket “infectiepreventie” naar jullie sturen. Het pakket omvat onder andere complimentenkaarten, keycords, posters en een roll-up banner. Met het pakket kun je gemakkelijk binnen jouw organisatie aandacht vragen voor infectiepreventie en belangrijke aandachtsgebieden zoals handhygiëne. Bijvoorbeeld als je een themadag infectiepreventie of een themaweek wil organiseren. Daarnaast zijn er veel digitale materialen beschikbaar die collega’s gemakkelijk kunnen opzoeken via QR-codes op de materialen.

Heb je interesse in dit pakket? Mail ons via abr.zwn@erasmusmc.nl en we overleggen even over julle precieze wensen. Dan kun jij binnenkort aan de slag om jouw collega’s te verrassen en infectiepreventie op een leuke manier onder de aandacht te brengen!

Scroll naar boven