Terugblik live-scholing: Het Belang van Handhygiëne in de Thuiszorg

Op dinsdag 12 en donderdag 14 april is er in De Rotterdam te Wilhelminakade de live-scholing: Het Belang van Handhygiëne in de Thuiszorg gehouden.

Dit was een scholing voor alle thuiszorgmedewerkers werkzaam in Rotterdam-Rijnmond. Alle participanten waren erg enthousiast over de live-scholing en natuurlijk de locatie. Zij gaven de scholing  gemiddeld een negen!

De scholing was voorbereid door het team Deskundigen infectiepreventie: Eva Dalebout (deskundige infectiepreventie), Marielle Dirven (deskundige infectiepreventie), Aimeé Tsjon-A-Tsien (Senior arts infectiepreventie), en Anne van der Breggen (Arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde).

De presentatie werd gegeven aan de hand van twee e-learning modules: Handhygiëne in de thuiszorg en BRMO in de thuiszorg. Beide modules behandelen hot topics in de zorg.  De scholing was interactief gemaakt door o.a. verschillende oefeningen, testjes en quizvragen die onderdeel waren van de presentatie.

Bij vragen met betrekking tot de live-scholing kan je terecht bij Tirsah Koster, projectmedewerker en organisator van de live-scholing (thz@rotterdam.nl)

Scroll naar boven